torstai 24. toukokuuta 2018

"Pieni Varjovaras" coda


Hautajaisten jälkeen kaikki ihmettelivät mitä tapahtuisi Barryn kallisarvoiselle valokuvakokoelmalle. W.K. Link hoiti pesänjaon. Kaikki Barryn jäämistö jäi Michael-veljen päätettäväksi. Michaelin poika Veron peri kaikki kirjat sekä studion.


Veron ja hänen Ceil-vaimonsa

Eräänä yönä studioon murtauduttiin ja varas vei kallisarvoisia esineitä mukanaan. Lähes kaikki arvokkaat kirjat ja intiaaniesineistö saatiin myöhemmin takaisin.
Negatiivit osti lopulta Denver Puplic Library. He tarjosivat ensin 350 dollaria, mutta hinta nousi lopulta 500 dollariin. Link ja Mike Barry olettivat, että negatiiveja oli noin 300 kappaletta, mutta kun uusi omistaja lunasti ne, he huomasivat että niitä oli 1020 kappaletta. Nyt meklari sekä Mike tajusivat myyneensä negatiivit aivan liian halvalla, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Barryn StudioKaikki loppuesineistö meni Miken seulan lävitse. Siinä oli mukana mm. Istuvan Härän paita, jonka tämän vaimo oli lahjoittanut ”Pienelle Varjovarkaalle” sekä mokkasiinit jotka olivat kuuluneet Sadekasvolle.
Link lahjoitti nämä näyttelijä Bill Hartille. Kun kaikki oli lopulta selvää, vain muistot jäivät rakennukseen yhdessä vanhojen huonekalujen seuraksi. Lopulta huonekalut myytiin ”uljaaseen” 25 dollarin hintaan.

Loppu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti