tiistai 30. lokakuuta 2018

Osa 3. "Oh Lord"


Kun lainvalvojat olivat ohittamassa John Tunstallin kaupparakennusta, luotimyrsky pyyhkäisi yli kadun.


John Tunstall

Sheriffi Brady apulaisineen käveli suoraan väijytykseen. Ampujat olivat kätkeytyneet 10-jalkaa korkean Adobe-tiiliseinän taa, joka oli jatkeena Tunstallin rakennuksessa ja toimitti corrallin virkaa. Yhteislaukaus kaatoi maahan sheriffi Bradyn sekä apulaissheriffi George Hindmanin. 


Silminnäkijöiden mukaan sheriffi Bradyyn osui tuolloin 12 luotia. Istuessaan keskellä katua Brady huokasi ”Oh Lord” yrittäen samalla kammeta itseään ylös, mutta uusi yhtyeenlaukauksien sarja repi hänet seulaksi. Brady kuoli välittömästä.
Apulaissheriffi Hindman vaikersi maassa Bradyn ruumiin vierellä ja anoi vettä. Läheisestä rakennuksesta ryntäsi kadulle Ike Stockton niminen mies ja ryhtyi raahaamaan haavoittunutta Hindmania suojaan. 


Ike Stockton

Taylor Ealy kertoi, että corrallista ammuttiin uudelleen, jolloin apulaissheriffi Hindmaniin osui useita luoteja ja hän kuoli kadulle. 

Taylor Ealy

Kun luotimyrsky pääsi valloilleen, Bradyn apulaissheriffit Peppin, Mathews ja Long luikkivat suojaan. Mathews ja Peppin onnistuivat pujahtamaan sisälle Cisnerosin taloon, kuin ihmeenkaupalla naarmuakaan saamatta, mutta Longiin osui ja hän raahautui Torre’onin (pyöreä linnoitus) suojiin.Sitten kadulle laskeutui hiljaisuus, jonka rikkoi vain rakkikoirien etäinen räksytys…
Keitä hitossa Adobe-corrallin takana vaani??? Yhtäkki porttia raotettiin ja kaksi miestä pinkaisi Tunstallin corallista kadulle… Ei kommentteja:

Lähetä kommentti