maanantai 29. lokakuuta 2018

Osa 2

Aikaisin aamulla sheriffi William Brady lähestyi ratsain Lincolnia idästä. Hän jätti ratsunsa Murphy-Dolan Storen eteen ja paineli sisään Wortley hotelliin aamiaiselle.



Murphy-Dolan Store

Wortley

Noin kello 9.00 sheriffi tapasi apulaisensa George Hindmanin, Billy Mathewsin, John Longin ja George Peppinin. Viisikko lähti tarpomaan pitkin Lincolnin pääkatua. Mikä oli heidän motiivinsa? Se on edelleenkin hämärän peitossa.




Jotkut väittävät, että Brady oli matkalla oikeustalolle, saadakseen aikaan jonkin lakiuudistuksen. Toiset ovat sitä mieltä, että hän oli apulaisineen matkalla pidättämään Alex McSweeniä.


Alex McSween

Jos Brady oli miehineen todellakin matkalla oikeustalolle muutoshanketta väsäämään, miksi miehillä oli niin järeä aseistus mukanaan? (kaikki kantoivat revolvereittensa lisäksi kiväärejä)



Sheriffi Brady pysähtyi hetkeksi ja keskusteli hetken rouva Ham Milisin kanssa. Sheriffi näytti olevan hyvällä tuulella, sillä Taylor Ealy kertoi nähneensä sheriffin nauravan tarpoessaan saviliejussa kiinni apulaisiaan.

Aamuisten keittotulien savupatsaat roikkuivat pahaenteisesti matalalla kaupungin yllä kun miehet astelivat kannukset kolkosti kilahdellen keskellä mutaista pääkatua.
Oli ensimmäinen huhtikuuta 1878, aprillipäivä…..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti